Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin çıkarıldığını görmek

Rüyada gözlerinin çıkarıldığını görmek

Rüyada gözlerinin çıkarıldığını görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hayır dualarına nail olacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Rüyada gözlerinin çıkarıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi yanıltabilirler.

Rüyada gözünün çıkarıldığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada gözlerinin çıkarıldığını görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada gözünü çıkardığını görmek gerginliğin biteceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karnından bebek çıkardığını görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşın işten çıkarıldığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye tabir olunur.

Rüyada evden çıkarıldığını görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan altın çıkardığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gaz çıkardığını görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, onlar tarafından çok sevileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments