Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözünü açamamak

Rüyada tek gözünü açamamak

Rüyada tek gözünü açamamak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, zor durumlara düşeceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, ticarette zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada tek gözünü açamamak gördüyseniz:

  • Süregelen duygusal ilişkileriniz biraz zorlaşabilir.

Rüyada tek gözünü açamamak güzel günlerle tanışılacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına işaret eder.

Rüyada gözleri açamamak zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapağını açamamak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözü açamamak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün gözünü açtığını görmek rahatlığa ereceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Rüyada gözünün birini açamamak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına delalettir.

Rüyada gözünü açamadığını görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada göz açamamak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments