Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aç gözlü olmak

Rüyada aç gözlü olmak

Rüyada aç gözlü olmak kırgınlıkların sona ereceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, söz ve yetki sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aç gözlü olmak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

Rüyada gözünü açamadığını görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözünün birini açamamak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulur.

Rüyada sağ gözünü açamamak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerini açamadığını görmek iş hayatında günah işleyeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada aç gözlü olmak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada göz açamamak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada göz kapağını açamamak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kişinin afiyette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözünü açamamak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, neşesinin de yerine geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments