Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne sürme sürmek

Rüyada gözüne sürme sürmek

Rüyada gözüne sürme sürmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, hatalarından erken döneceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, her geçen gün başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada gözüne sürme sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları halletmesi ya da kontrolü ele alması için kimseyi beklemek zorunda değilsiniz.

Rüyada göz sürme sürmek prestij kazanılacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada gözüne sürme sürmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, haneden birinin ayrılacağına yorulur.

Rüyada kendine sürme sürmek takdir edilen kişi olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada göze mavi sürme sürmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mavi sürme sürmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine işaret eder.

Rüyada gözlere sürme çekmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada göz sürme çekmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada gözüne sürme görmek müjdeli haberle geleceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments