Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne birşey kaçmak

Rüyada gözüne birşey kaçmak

Rüyada gözüne birşey kaçmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada gözüne birşey kaçmak gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Rüyada gözüne sinek kaçmak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine alamet eder.

Rüyada gözüne bişey kaçmak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, işlerini yoluna koyacağına yorulur.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak iyi bir kariyer edineceğine, sonuçtan memnun kalacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözüne birşey kaçmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işarettir.

Rüyada küçük köpekten kaçmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada ruhdan kaçmak geleceğe dair planlar yapacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan korkup kaçmak yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada zürafadan kaçmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments