Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne bişey kaçmak

Rüyada gözüne bişey kaçmak

Rüyada gözüne bişey kaçmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada gözüne bişey kaçmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanın yararını görebilirsiniz.

Rüyada gözüne bişey kaçmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada gözüne sinek kaçmak yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine tabir olunur.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak hanenizde bolluk olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözüne birşey kaçmak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, sevinç gözyaşları dökmeye rivayet etmektedir.

Rüyada savaş kaçmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölüden kaçmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, aksiliklerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada evlenmek için kaçmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına inanılır.

Rüyada ünlü birinden kaçmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments