Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan korkup kaçmak

Rüyada mezarlıktan korkup kaçmak

Rüyada mezarlıktan korkup kaçmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, kendisini işine veremeyeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıktan korkup kaçmak gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hızlanarak yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada mezarlıktan korkup kaçmak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkup birinden kaçmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada attan korkup kaçmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada çok korkup kaçmak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, bereketli işler yapılacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet eder.

Rüyada babadan korkup kaçmak çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada inekten korkup kaçmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpekten korkup kaçmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden korkup kaçmak güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments