Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinden kan akmak

Rüyada gözlerinden kan akmak

Rüyada gözlerinden kan akmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, başarılarının devam edeceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinden kan akmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yardımcı olmak ya da yüklerini hafifletmek isteyebilirsiniz.

Rüyada gözlerinden kan akmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kafadan kan akmak rahat bir işe girileceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine tabir olunur.

Rüyada vücudundan kan akmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafasindan kan akmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine inanılır.

Rüyada ağzından kan akmak onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada bacaktan kan akmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hatalı yollara gireceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine işarettir.

Rüyada ayaktan kan akmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada basından kan akmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments