Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü akmak

Rüyada gözü akmak

Rüyada gözü akmak edilen duaların kabul olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, rızkının da çoğalacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada gözü akmak gördüyseniz:

  • Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra her şeyin yoluna gireceğini bilerek hareket etmelisiniz.

Rüyada gözlerinden kan akmak problemlerini çözeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada gözünden yaş akmak evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işarettir.

Rüyada gözü akmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada ağzının suyu akmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada ayaktan kan akmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çok uğraş vereceğine delalet eder.

Rüyada vücudundan kan akmak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sümüğü akmak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işaret eder.

Rüyada memeden süt akmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments