Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan kan akmak

Rüyada burnundan kan akmak

Rüyada burnundan kan akmak mallarının eksileceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hikmete kavuşacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına delalettir.

Rüyada burnundan kan akmak gördüyseniz:

  • Sürekli yeni şeyler denemek aslında cazip gibi görünse de, bazı kişilere itici gelebilir.

Rüyada burnundan kan akmak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnu akmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ayağından kan akmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalet eder.

Rüyada vücudundan kan akmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hırsızlık yapacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaktan kan akmak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine işarettir.

Rüyada ayaktan kan akmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasindan kan akmak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada basından kan akmak çok mutlu ve huzurlu olacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments