Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütü akmak

Rüyada sütü akmak

Rüyada sütü akmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sütü akmak gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Rüyada süt akmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sütü akmak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden süt akmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına inanılır.

Rüyada memeden süt akmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kafadan kan akmak umutsuz olacağına, üzüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından bal akmak yüklü miktarda kazanç getireceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada burnu akmak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulur.

Rüyada sümükleri akmak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kıtlığın meydana geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments