Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, asil kimselerden çıkacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, rızkının çeşitleneceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk yararınıza geçebilir veya olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada memeden süt gelmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada memeden süt geldiğini görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, arkasından gıybet edeceğine işarettir.

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada memesinden süt gelmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının memesinden süt geldiğini görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada memeden su geldiğini görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada memesinden kan geldiğini görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kendine geleceğine tabir olunur.

Rüyada memeden kan geldiğini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments