Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü sürmeli görmek

Rüyada gözü sürmeli görmek

Rüyada gözü sürmeli görmek tüm kederinin uçup gideceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, zarara uğrayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü sürmeli gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren başlıklarda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Rüyada gözleri sürmeli bebek görmek dertlerin biteceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına yorulur.

Rüyada gözü sürmeli erkek görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözleri sürmeli erkek görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine inanılır.

Rüyada gözlerini sürmeli görmek kazancının sürekli artacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine işaret eder.

Rüyada gözü sürmeli görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada gözünü sürmeli görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada gözleri sürmeli görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kendini sürmeli görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments