Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği sürmeli görmek

Rüyada erkeği sürmeli görmek

Rüyada erkeği sürmeli görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada erkeği sürmeli gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da eğlenceli aktiviteler ilginç alternatiflerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada gözleri sürmeli erkek görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada gözü sürmeli erkek görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sürmeli erkek görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada erkeği sürmeli görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü sürmeli görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kar sağlayacağına yorulur.

Rüyada gözleri sürmeli görmek işlerin daha kötüye gideceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini sürmeli görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürmeli birini görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments