Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri sürmeli görmek

Rüyada gözleri sürmeli görmek

Rüyada gözleri sürmeli görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada gözleri sürmeli gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Rüyada gözünü sürmeli görmek rızıksız kalacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözü sürmeli görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalettir.

Rüyada gözleri sürmeli bebek görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleri sürmeli görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözleri sürmeli erkek görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, rahatın ve konforun geleceğine delalettir.

Rüyada gözü sürmeli erkek görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerini sürmeli görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürmeli birini görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments