Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünü sürmeli görmek

Rüyada gözünü sürmeli görmek

Rüyada gözünü sürmeli görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, itibar edineceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünü sürmeli gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Rüyada gözleri sürmeli görmek kendini çok iyi hissedeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına delalettir.

Rüyada gözü sürmeli erkek görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada gözü sürmeli görmek ağız tadının yerine geleceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işarettir.

Rüyada gözleri sürmeli bebek görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada gözleri sürmeli erkek görmek dileklerinin de kabul olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına işaret eder.

Rüyada gözünü sürmeli görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerini sürmeli görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürmeli erkek görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments