Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü dalmak

Rüyada gözü dalmak

Rüyada gözü dalmak masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, insan sevindireceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü dalmak gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler planladıysanız bunu gerçekleştirmeniz için harekete geçiyorsunuz, çeşitli organizasyonlara katılabilir veya düzenleyebilirsiniz.

Rüyada gözü dalmak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, eşlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada derin havuza dalmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, işlerinin çok iyi olacağına, de elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada daldan armut toplamak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına rivayet eder.

Rüyada dereye dalmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalettir.

Rüyada dalda salatalık görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada denizde dalmak ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak denize dalmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalet eder.

Rüyada dalda hurma görmek bereketin ve verimin olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments