Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereye dalmak

Rüyada dereye dalmak

Rüyada dereye dalmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Rüyada dereye dalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri halletme biçimlerini anlamaya çalışmanız yeni yetenekler edinmenizi veya kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Rüyada dereye dalmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet eder.

Rüyada daldan yeşil erik toplamak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine tabir olunur.

Rüyada daldan elma almak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya dalmak sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada daldan ayva koparmak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada suda dalmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada havuzda dibe dalmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada daldan domates toplamak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments