Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak denize dalmak

Rüyada berrak denize dalmak

Rüyada berrak denize dalmak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, dünya malının çoğalacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada berrak denize dalmak gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz konularda biraz rahatlamalısınız.

Rüyada berrak denize dalmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sıkılacağı bir haber almaya, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada berrak suya dalmak acı veren durumların vuku bulacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada denizin derinliklerine dalmak kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil denize dalmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, arabuluculuk yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde dalmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret eder.

Rüyada deniz dibine dalmak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine işarettir.

Rüyada temiz denize dalmak umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize daldığını görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, ekmeğinin çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments