Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümüğü akmak

Rüyada sümüğü akmak

Rüyada sümüğü akmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, aile hayatlarını bozulacağına, kazancın ikiye katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sümüğü akmak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir.

Rüyada sümükleri akmak günah işlemeyi terk edeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada sümük akmak zorluklarını aşmayı bileceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada sümüğü akmak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada vücudundan kan akmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada memeden süt akmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünden yaş akmak sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, saadetinin yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada ayaktan kan akmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, işlerinin ağırlaşacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinden kan akmak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments