Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzı açık uyumak

Rüyada ağzı açık uyumak

Rüyada ağzı açık uyumak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzı açık uyumak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Rüyada ağzı açık uyumak huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada açık havada uyumak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine tabir olunur.

Rüyada gözü açık uyumak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulur.

Rüyada ağzı açık yılan görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada ağzı açık balık görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada ağzı açık timsah görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ağzı açık valiz görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, bolluk içinde yaşamaya delalet eder.

Rüyada ağzı açık bavul görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments