Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük unutmak

Rüyada gözlük unutmak

Rüyada gözlük unutmak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük unutmak gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Rüyada gözlük unutmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Rüyada gözlüğünü unutmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına delalettir.

Rüyada para unutmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başını örtmeyi unutmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinliği unutmak hayatından çıkaracağına, ayrılık yaşanacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşarp takmayı unutmak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına tabir olunur.

Rüyada yolunu unutmak stresini atacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada oruç olduğunu unutmak gelir kaynaklarının yok olacağına, zor zamanların sona ereceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments