Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşarp takmayı unutmak

Rüyada eşarp takmayı unutmak

Rüyada eşarp takmayı unutmak her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada eşarp takmayı unutmak gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı ya da yanıltıcı kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada eşarp takmayı unutmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük takmayı unutmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet eder.

Rüyada başörtü takmayı unutmak üzüntülü bir haber alınacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada küpe takmaya çalışmak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalettir.

Rüyada yüzük takma görmek maddi anlamda güçleneceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet eder.

Rüyada takma dişlerin düştüğünü görmek iş değişikliğine gidileceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments