Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma diş düşürmek

Rüyada takma diş düşürmek

Rüyada takma diş düşürmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine alamet eder.

Rüyada takma diş düşürmek gördüyseniz:

  • Zor bir karar almanız gerekebilir.

Rüyada takma diş düştüğünü görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada takma dişlerinin düştüğünü görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, günah işleyeceğine, ticarette ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada takma dişlerin düştüğünü görmek büyük miktarda para kazanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada takma diş düşürmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada takma dişlerin dökülmesini görmek vefakar bir insan olunacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada takma diş temizlemek bir süre zorluk çekeceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işarettir.

Rüyada takma diş kırılması görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma diş kaybetmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments