Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerini yeşil görmek

Rüyada gözlerini yeşil görmek

Rüyada gözlerini yeşil görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, eve huzur dolacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, endişelerini silip atacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gözlerini yeşil gördüyseniz:

  • Basit bir işlem bile içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar haline girebilir.

Rüyada yeşil gözlü erkek çocuğu görmek amacına ulaşmayı başaracağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü bebek emzirmek sevdikleri ile bir arada olacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil göz görmek rahat şekilde yaşayacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil gözlü bir bebek görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yeşil göz kalemi almak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, iyi ruh halinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil göz görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yeşil göz kalemi görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil gözlü köpek görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, güzel günler geçireceğine, haram mal yiyip içeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments