Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri yeşil olmak

Rüyada gözleri yeşil olmak

Rüyada gözleri yeşil olmak sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına delalettir.

Rüyada gözleri yeşil olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, belli sözler verilebilir ya da sevgi ihtiyacınızı karşılayabilecek ortamlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada yeşil gözlü erkek çocuğu görmek ün sahibi olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü bebek görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ün salacağına delalet eder.

Rüyada gözlerin yeşil olduğunu görmek bir uzmana başvurulacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil gözlü erkek görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek yolculuğa çıkmaya, sağlığının da yerine geleceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada gözleri yeşil görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü adam görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına yorulur.

Rüyada yeşil gözlü kurt görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments