Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleme satın almak

Rüyada gözleme satın almak

Rüyada gözleme satın almak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, iş hayatında başarılı olmaya, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine yorulur.

Rüyada gözleme satın almak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Rüyada gözleme satın almak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bazlama gözleme görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada gözleme yediğini görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Rüyada gözleme yapmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıspanaklı gözleme görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada gözleme açmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözleme yemek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıymalı gözleme yapmak para sıkıntısının olmayacağına, malında zulüm meydana gelmesine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments