Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleme yapmak

Rüyada gözleme yapmak

Rüyada gözleme yapmak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kazancının ilk önce azalacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Rüyada gözleme yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için karşı tarafın hamle yapmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada gözleme yapmak ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, işsizin iş bulacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıymalı gözleme yapmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işaret eder.

Rüyada gözleme pişirmek muradına ereceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada birine gözleme vermek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözleme pişirdiğini görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalettir.

Rüyada ıspanaklı gözleme yemek borç ödemeye, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kıymalı gözleme yemek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada sıcak gözleme görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments