Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleme açmak

Rüyada gözleme açmak

Rüyada gözleme açmak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, başarılı bir kişi olacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada gözleme açmak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemediği işler için zorlamamalısınız.

Rüyada gözleme açmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada gözleme yediğini görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada patatesli gözleme yemek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleme görmek zor günlerin geride kalacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıymalı gözleme yemek nefsine uyacağına, arkadaştan görülecek faydaya, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına inanılır.

Rüyada gözleme yapıp yemek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalettir.

Rüyada gözleme pişirdiğini görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözleme yaptığını görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments