Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıymalı gözleme yapmak

Rüyada kıymalı gözleme yapmak

Rüyada kıymalı gözleme yapmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, duaların boşa gideceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine tabir olunur.

Rüyada kıymalı gözleme yapmak gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada kıymalı gözleme yapmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada kıymalı gözleme yemek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada gözleme yapmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bazlama gözleme görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada gözleme pişirdiğini görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleme yemek maddi zararın büyük olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada sıcak gözleme yemek insanlardan uzaklaşacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sıcak gözleme görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments