Rüyada göze likit çekmek

Rüyada göze likit çekmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, iş hayatında rahat edileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, adaletin geleceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze likit çekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Rüyada göze likit çekmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göze likit sürmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada likit çekmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada likit sürmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze mavi kalem çekmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada göze rimel çekmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada göze kalem çekmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına delalet eder.

Rüyada göze sürme çekmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top