Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözden yaralanmak

Rüyada gözden yaralanmak

Rüyada gözden yaralanmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, ailesinden hayır göreceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada gözden yaralanmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde olan bitene dikkatle yaklaşmak gerekiyor.

Rüyada gözde yara görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözden yaralanmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözde yara olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada gözden ip çıkarmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözde kıl görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, büyük zorluklar geçireceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözden yaş gelmeden ağlamak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, bolluk ve bereket geçireceğine inanılır.

Rüyada gözden iğne çıkarmak yeni bir yola gireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözden kirpik çıkartmak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments