Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde yara görmek

Rüyada gözde yara görmek

Rüyada gözde yara görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada gözde yara gördüyseniz:

  • Zorlu yollardan gitmek yerine, farklı planlar üretmeniz gerekiyor.

Rüyada gözden yaralanmak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, kısmetinizin açılacağına alamet eder.

Rüyada gözde yara görmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözde yara olduğunu görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada gözde kirpik görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalettir.

Rüyada gözden kan gelmek parasal krizler yaşanacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına delalettir.

Rüyada gözden kan akması görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, saygınlık göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada gözden akan kan görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına tabir olunur.

Rüyada gözden kirpik çıkartmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments