Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözden vurulmak

Rüyada gözden vurulmak

Rüyada gözden vurulmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, koyu sohbetler edeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, takdir edilen kişi olacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işarettir.

Rüyada gözden vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, işleriniz ya da aşk hayatınızla ilgili konularda gerçeklerin anlaşılmasını sağlayacak ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada gözden vurulmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ekmeksiz kalacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada gözden çöp çıkarmak yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, yeni işlere girişileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözden düşmek kimseye minnet etmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözde irin görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada gözde et görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada gözden iğne çıkarmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına rivayet eder.

Rüyada gözde iltihap görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada gözden ışık çıktığını görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments