Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinin resmini görmek

Rüyada tanımadığın birinin resmini görmek

Rüyada tanımadığın birinin resmini görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, işlerin düzeleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinin resmini gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada tanımadığın birinin resmini görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada ölen bir kişinin resmini görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada manzara resmi yapmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine inanılır.

Rüyada isa resmi görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv resmi görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada semazen resmi görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına yorulur.

Rüyada düğün resmi görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, isteklerinin erteleneceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada araba resmi görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments