Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun resmini görmek

Rüyada oğlunun resmini görmek

Rüyada oğlunun resmini görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sağlık içinde yaşanacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada oğlunun resmini gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde entrikanın aşırıya kaçmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada oğlunun resmini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç resmi görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ resmi görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine alamet eder.

Rüyada annemin resmini görmek güzel günlere kavuşacağına, lüksünün artacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü resmi görmek maddi zarara uğrayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada aslan resmi görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayallerinin yıkılacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanın resmini görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kazançlı kapıların açılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek resmi görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments