Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük gözlü bebek görmek

Rüyada büyük gözlü bebek görmek

Rüyada büyük gözlü bebek görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, günahlarının affedileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Rüyada büyük gözlü bebek gördüyseniz:

  • Ortada kalmamak için, başkalarının sorunlarına dahil olmamamnızda fayda var.

Rüyada gözleri büyük bebek görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük gözlü bebek görmek maceralara atılacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, helal kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada büyük bir göz görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına rivayet eder.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük mavi göz görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada çok büyük göz görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük göz görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada gözleri büyük görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, geleceğinizin güzel olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments