Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz aydınlığı almak

Rüyada göz aydınlığı almak

Rüyada göz aydınlığı almak rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz aydınlığı almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada göz aydınlığı almak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, hayat boyu desteği olacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada göz aydını almak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına tabir olunur.

Rüyada güneşin aydınlığını görmek hastalıklarını yeneceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalettir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına işarettir.

Rüyada çok aydınlık görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, insanlardan takdir toplayacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur aydınlık görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işarettir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına rivayet etmektedir.

Rüyada aydınlık yolda yürümek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments