Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümcesini görmek

Rüyada görümcesini görmek

Rüyada görümcesini görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada görümcesini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız da olasıdır.

Rüyada kayınvalide görümce görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Rüyada görümceyi gelinlikle görmek kazancın katbekat arttırılacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, acı tecrübeler edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının görümcesini görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, güçlendikçe güçleneceğine, başarılarının devamlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs görümceyi görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada görümceyi öpmek mal mülk kazanacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalettir.

Rüyada görümcenin evlendiğini görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada görümceyle konuşmak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada müstakbel görümce görmek sıkıntılardan kurtulmaya, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments