Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görme engelli görmek

Rüyada görme engelli görmek

Rüyada görme engelli görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, işi ile gündeme geleceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada görme engelli gördüyseniz:

  • Yeniliklere yer açmak için eskilerden kurtulmak gerekebilir.

Rüyada engelden geçmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada görme engelli görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına yorulur.

Rüyada engelli birinin yürüdügünü görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine işaret eder.

Rüyada kendini engelli görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada namaza engel olmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada engelleri atlamak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada engelleri aşmak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, maddi zarar edeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada zihinsel engelli insan görmek bol rızık elde edeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments