Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görevini yapmamak

Rüyada görevini yapmamak

Rüyada görevini yapmamak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada görevini yapmamak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi olarak görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada banka görevlisi görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görevden alınmak saygın bir hayat yaşayacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Rüyada bir üst göreve atanmak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada başka bir göreve atanmak yaşam tecrübesi edineceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada görev değişikliği görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments