Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gönüllü askere gitmek

Rüyada gönüllü askere gitmek

Rüyada gönüllü askere gitmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada gönüllü askere gitmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız bazı değişiklikler birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle tekrar bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada gönüllü askere gitmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gönülsüz evlenmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, hoş olaylar yaşayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada gönül almak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının askere gideceğini görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, zafer elde edileceğine yorulur.

Rüyada asker ziyaretine gitmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekrardan askere gitmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, yeni hobiler edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin askere gideceğini görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada askere gidiyor görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments