Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gönül almak

Rüyada gönül almak

Rüyada gönül almak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada gönül almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Rüyada gönüllü askere gitmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine işarettir.

Rüyada gönülsüz evlenmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gönül almak çok büyük bir endişeye kapılacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments