Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diri diri toprağa gömülmek

Rüyada diri diri toprağa gömülmek

Rüyada diri diri toprağa gömülmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, yeni insanlarla tanışacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada diri diri toprağa gömülmek gördüyseniz:

  • Konuklarınızı evinizde ağırlamanız maddi açıdan dışarıda ağırlamanızdan daha ekonomik olabilir.

Rüyada diri diri toprağa gömülmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına yorulur.

Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek umutlarının çoğalacağına, helal rızık yiyeceğine, eğer işsizse iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin diri diri gömüldüğünü görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diri diri gömülmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine yorulur.

Rüyada diri diri mezara gömülmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına inanılır.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini diri diri gömüldüğünü görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada diri gömülmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments