Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömü bulmak

Rüyada gömü bulmak

Rüyada gömü bulmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, doğruluğu bulacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömü bulmak gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Rüyada gömü yeri bulmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada altın gömüsü bulmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, gururlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinde gömü bulmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada gömü altın bulmak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada gömü para bulmak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, haram mal yiyip içeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına yorulur.

Rüyada evde gömü bulmak hayal kırıklığı yaşanacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda gömü bulmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada gömü bulmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments