Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı alıp giymek

Rüyada ayakkabı alıp giymek

Rüyada ayakkabı alıp giymek bir uzmana başvurulacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, kötü yönde hareket edeceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı alıp giymek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada yeni ayakkabı alıp giymek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı alıp giymek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı alırken görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı almayı unutmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı satın almamak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı almayı görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı almaya çalışmak hırpalanacağına, hayırlı günlerin geleceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada elbise alıp giymek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments