Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni elbise alıp giymek

Rüyada yeni elbise alıp giymek

Rüyada yeni elbise alıp giymek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, sorunların artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine inanılır.

Rüyada yeni elbise alıp giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yaklaşımlarınız başarı oranını da etkileyebilir.

Rüyada yeni elbise alıp giymek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni ayakkabı alıp giymek onlara karşı zafer kazanacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, hileye, fesada bulaşacağına delalettir.

Rüyada elbise alıp giydiğini görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, önemli kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elbise alıp giymek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir sürü yeni elbise giymek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz yeni elbise giymek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun yeni elbise giymek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulur.

Rüyada yeni kırmızı elbise giymek sağlığın bozulacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments