Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömleğini çıkarmak

Rüyada gömleğini çıkarmak

Rüyada gömleğini çıkarmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına yorulur.

Rüyada gömleğini çıkarmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza düzen getirmeniz karlı değişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada beyaz gömlek çıkarmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada gömlek çıkarmak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömleğini çıkarmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömlek giyip çıkarmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek çıkarmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi beyaz gömlekle görmek güzel zamanlar geçireceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ters gömlek giymek elindekileri de yitireceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kirli gömlek yıkamak kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments