Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölün üzerinde uçmak

Rüyada gölün üzerinde uçmak

Rüyada gölün üzerinde uçmak maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, bol rızık sahibi olunacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gölün üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren bir şey veya rekabet ortamı sizi içine çekebilir.

Rüyada göle uçmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölün üzerinde uçmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölün üstünde uçmak oğlu evli ise boşanacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada arabayla göle uçmak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işaret eder.

Rüyada göl üstünde uçmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Rüyada göl üzerinde uçmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalet eder.

Rüyada gölden birini kurtarmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çok rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada bulanık bir göl görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments