Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl üzerinde uçmak

Rüyada göl üzerinde uçmak

Rüyada göl üzerinde uçmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, her anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada göl üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Belli işleri veya projeleri tamamlamanız kendinize güveninizin artması anlamına gelebilir.

Rüyada gölün üzerinde uçmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, cebinin para göreceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine delalettir.

Rüyada göle uçmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada göl üstünde uçmak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, işe ve aşa kavuşacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada arabayla göle uçmak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet eder.

Rüyada göl üzerinde uçmak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada gölün üstünde uçmak sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak bir göl görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada göl kenarında yemek yemek kısmetinin açılacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments